Online booking Har du spørgsmål?
27 98 87 29

Zoneterapi

Zoneterapi er den mest populære form for alternativ behandling.

Zoneterapi har været en kendt behandlingsform over 5 tusinde år bla. i Kina, Indien og Ægypten. Den amerikanske læge William Fitzgerald er grundlægger af den zoneterapi, vi kender i dag. Han har beskrevet, hvordan tryk forskellige steder på kroppen kan forbedre de indre organers funktion.
I 1930’erne videreudviklede den amerikanske massør Eunice Ingham Fitzgeralds ideer.
Det var den tyske sygeplejerske og massør Hanne Marquardt, som udbredte zoneterapien i Europa.
Via Marquardt begyndte zoneterapi at blive kendt i Danmark i løbet af 1970'erne. Efterfølgende har zoneterapien udviklet sig meget, og der samarbejdes internationalt for at videreudvikle behandlingsformen.

Zoneterapi fredericia Zoneterapi er et professionelt håndværk. Hele kroppen er afspejlet i vores fødder. Der findes reflekszoner for organer, hormoner, sanser, muskler, knogler, led og nerveudspring på fødderne.

Zoneterapi er en holistisk behandlingsform, der går ind og afbalancerer både vores krop og sind. Derfor finder du en yderst behagelig ro og velvære ved behandlingen. En trænet zoneterapeut kan se ubalancer og spændinger fra kroppen med afspejling i føddernes farver, former og spændingstilstande af fodens muskler.

Zoneterapi gør det ikke alene. Livsvilkår, omgivelser og kost er væsentlige faktorer, der har indflydelse på kroppens sundhedstilstand. Det vil altid være sådan, at hvis du hjælper til med nogle øvelser, kost, trykpunkter, så går det oftest hurtigst. Jeg vejleder dig i forhold til dit behov.

Zoneterapi er et fantastisk redskab at arbejde med. Mange udtaler, at man skal passe på ”ikke at blive afhængig af det”.

Læs evt. mere på : Sundhedsstyrelsens Råd vedrørende alternativ behandling (SRAB)

AKUPUNKTUR

Akupuntur som behandling af bland andet smerter, barnløshed og søvnløshed.

AURICULOTERAPI

Auricoloterapi (Øreakupunktur) til behandling af bland andet svimmelhed, hedeture samt smerter diverse steder i kroppen.

POSTUROLOGI

Posturologi til behandling af bland andet smerter i ryg, nakke, skuldre, ben, fødder, hukommelsesbesvær og tinitus.

KONTAKT

Har du spørgsmål til en behandling eller ønsker du at bestille en tid?